Kontakt

Ansvarsbevisst og selvstendig montør søkes!

Har du erfaring fra monteringsarbeid, fagbrev fra teknisk/mekanisk/elektro-bransje, eller kanskje bare veldig "handy" mann eller kvinne? Elverhøy Aluminium- og Glass AS er en høykvalitetsleverandør av komplette løsninger i aluminium og glass; dører, vinduer og fasader for privatboliger og næringsbygg. Vi ser nå etter flere montører for arbeid i Oslo og omegn.

Produktspekteret til Elverhøy er innenfor dør/dørfelt, vindu/vindusfelt, fasader og glasstak, folde- og skyvedører, branndører og sikkerhetsgitter.

Den vi ser etter

  • Er teknisk fagkyndig, selvgående og representerer arbeidsgiver på en profesjonell måte ute hos kunde.
  • Har erfaring fra monteringsarbeid
  • Har erfaring fra elektro, lås- og systembygging, blikkenslager eller annen sammenliknbar bransje
  • Har fagbrev fra relevant bransje. Flere års arbeidserfaring kan veie opp for manglende fagbrev.
  • Er klar for faglige utfordringer og har tydelig stå-på-vilje
  • Er lojal, har god arbeidsmoral og kan vise til gode referanser.
  • Behersker et skandinavisk språkmeget godt
  • Er ryddig, punktlig og har høy integritet

 

Hvorfor velge Elverhøy? Hos Elverhøy får du montere høykvalitetsprodukter for både proff- og privatmarkedet. Vi er en solid aktør i markedet med mange års bransjeerfaring og solid intern kompetanse.

Montører får full opplæring samt kurs for videreutvikling. Du vil få yrkesbil til disposisjon til og fra arbeid (her er det montert Abax slik at du slipper å skrive kjørebok). Det vil også være muligheter for andre stillinger på sikt for rette vedkommende.

Vi har vi et godt kollegialt miljø med sosiale aktiviteter og sporadiske firmaturer. Vi tilbyr også utvidet bedriftshelsetjeneste og ulykkes-og dødsforsikring til våre ansatte. Alt av verktøy holdes av Elverhøy, samt at vi betaler for telefonabonnement.

Arbeidstid: mandag-fredag dagtid 07-16. Noe jobb utenom ordinær arbeidstid må påregnes. Arbeidssted: Oslo, Akershus og Østfold. Oppstart og varighet: Fast ansettelse. Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest. Aktuelle kandidater vil kunne bli kontaktet for intervju før søknadsfristen er ute.

Er det en slik jobb du ser etter? Har du den erfaringen og engasjementet vi ser etter? For spørsmål, ta kontakt med Thomas Egeberg Iversen på telefon 91568799 eller send inn oppdatert CV og søknad så snart som mulig til post@eag.no.