Kontakt

Elverhøy viser lekre vinduer, dører og glassfasader fra Schüco på Bygg Reis Deg 2017

I en hverdag hvor vi tilbringer rundt 90 % av tiden vår innendørs, trenger vi hus, hytter og bygninger med et sunt inneklima. Dette innebærer blant annet at luften vi puster inn er frisk og at vi får mer enn nok av det livsviktige dagslyset. Samtidig skal bygningen vi oppholder oss i være brann- og innbruddssikker, miljøvennlige og ikke minst kunne formes til omgivelsene med godt design. Schüco Premium Partner Elverhøy inviterer deg inn i en verden av fascinerende innovasjoner innenfor fasader, vinduer og dører i aluminium på standen F-06, hvor vi sammen kan skape morgendagens sunne og bærekraftige boliger og bygg.

Opplev intelligente inngangspartier i lekkert design

Schüco Door Control System (DCS)er et unikt modulært dørstyringssystem der moderne teknologi presenteres i et tidløst og stilfullt design – helt til å stole på og helt enkelt å betjene. Modulene for åpning, lukking og overvåking kan kombineres fritt etter ditt behov.

Schüco Door Control System har fått tildelt flere designpriser, som reddot design award og iF product design award.

Schüco ytterdør ADS 90.SI med DCS (Door Control System)
Schüco ytterdør ADS 90.SI med DCS (Door Control System)

Nyt utsikten og sikkerheten bak panorama aluminiumsvinduer og glassfasader

Skap en lekker ramme rundt naturen utenfor med glass i tak og vegger! Transparens i yttervegger og tak gir uendelig tilgang til naturlig dagslys, en gedigen romfølelse og et særegent bomiljø. Så ikke la størrelsen på vinduene begrense deg, men la fantasien få fritt spillerom. For vi gjør fantasi om til virkelighet.

På Bygg Reis Deg kan du oppleve aluminiumsvinduet Schüco AWS 75.SI+ og Panorama Design fasaden Schüco FWS 35 PD.

Glassfasader gir et bredt perspektiv

Trekk en usynlig linje mellom ute og inne med slanke terrassedører

Med slanke skyvedører, foldedører og balkongdører kommer du så tett på årstidene at grensen mellom ute og inne oppheves. På vinteren kryper vi opp i sofaen under et lunt pledd og ser hvordan snøen daler ned og småfuglene koser seg på brettet. På sommeren åpner vi opp, flytter ut og nyter hver solstråle som kiler på nesa. Med godt isolerte og innbruddhemmende terrassedører i aluminium skiller det bare millimetere mellom deg og drømmen.

På Bygg Reis Deg kan du oppleve skyvedøren i aluminium Schüco ASS 70.HI og den nye balkongdøren Schüco Open Out.

Schüco skyvesystemer tillater stor utformingsfrihet for å skape et individuelt bygg
Schüco skyvesystemer tillater stor utformingsfrihet for å skape et individuelt bygg

Bli med inn i en virtuell verden i vårt Virtual Reality Showroom

Tre inn i ulike bygninger, velg dine Schüco fasader og føl på forskjellen. I et virtuelt showroom er mulighetene uendelige!

Schüco Demo-lastebilen står klar utenfor glassgaten

I januar ble Schücos stand på verdens største byggemesse, BAU i München, kåret til messens største stand. Nå har Schüco DemoTruck blitt spekket med messenstandens mest relevante fasadeprodukter og står klar utenfor hall D-E på Lillestrøm under Bygg Reis Deg 2017. Les mer om hva du kan oppleve i Demo-lastebilen her. Velkommen inn!

Et høyteknologisk showroom på hjul spekket av det nyeste fra fasadeverden
Et høyteknologisk showroom på hjul spekket av det nyeste fra fasadeverden

Få gratis inngangsbillett her

Med koden NSRLei får du gratis inngang på Bygg Reis Deg på Lillestrøm. Gå inn på denne siden og legg inn koden. Velkommen!